Uw ervaren loodgietersbedrijf

Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf met ervaring? De loodgieters van KR loodgieters- en installatiebedrijf zijn u in Waalwijk en omgeving graag van dienst. Heeft u last van stankoverlast? Voor ons loodgietersbedrijf is geen klus te ingewikkeld. Wij schakelen graag een vakman in die uw problemen oplost. Naast het opsporen en oplossen van bijvoorbeeld nare geurtjes, zijn wij ook in te zetten voor andere klussen. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en zien elke klus als een nieuwe uitdaging.

Onze diensten in Waalwijk

Ons loodgietersbedrijf in Waalwijk helpt u met al uw loodgieterswerk. Denk hierbij aan het installeren van leidingwerk of het plaatsen van nieuw sanitair. Daarnaast plegen wij na de installatie ook regelmatig onderhoud. Hiermee gaat ons loodgietersbedrijf lekkage, schimmels of verstoppingen tegen. Heeft u op dit moment te maken met een van deze vervelende problemen? Dan lossen wij deze graag vakkundig voor u op. Een ervaren loodgieter komt bij u langs om het probleem op te sporen. Zodra de oorzaak gevonden is, zorgen wij dat het verdwijnt.

Gaat u verbouwen, heeft u een probleem of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons! Wij hebben een loodgieter klaar staan voor u in de regio Waalwijk.