Uw installateur in Waalwijk

Wilt u een nieuwe badkamer, een keuken of een toilet laten installeren? Schakel dan een loodgieter van ons bedrijf in Waalwijk in om de verbouwing te verzorgen. Wij leveren en installeren uw sanitair tegen een scherpe prijs.  KR loodgieters- en installatiebedrijf in Waalwijk heeft loodgieters in dienst die gespecialiseerd zijn in de installatie en inspectie van uw sanitair. Zij helpen u met het maken van keuzes en weten precies welk sanitair bij uw wensen past. Wij leveren u kwaliteit.

Bent u toe aan nieuw sanitair?

Bent u tevreden met uw badkamer of keuken maar is het sanitair aan vervanging toe? In plaats van het uitvoeren van een complete verbouwing, kunt u ook alleen uw sanitair door ons laten vervangen. Dit is ten opzichte van een complete verbouwing een stuk voordeliger. Met een paar kleine aanpassingen geeft u uw badkamer of keuken al een complete metamorfose. Onze loodgieters verzorgen bij zo’n renovatie alles van begin tot eind. U heeft de keuze uit een ruim assortiment van moderne en klassieke sanitaire voorzieningen. Wij verzekeren u van een mooi resultaat.

Neem vandaag nog contact op met ons bedrijf in Waalwijk om de mogelijkheden omtrent uw verbouwing of renovatie te bespreken. Onze loodgieters zijn u graag van dienst!